Exil flea free spot on 3 pipetten 0444213

Exil flea free spot on is een diergeneesmiddel voor de hond tegen vlooien en teken dat zeer snel werkt. dit middel bevat de werkzame stof firponil en bestrijdt en voorkomt een vlooien- en/of tekenprobleem. na behandeling verspreidt het middel via de talglaag over het lichaam en binnen 18 uur na toediening zijn alle vlooien gedood. de behandeling dient preventief iedere maand herhaald te worden en is 4 weken werkzaam tegen teken en 8 weken tegen vlooien. de unieke dropstop pipet zorgt ervoor dat geen vloeistof verloren gaat.
de exil flea free spot on is verkrijgbaar in verschillende maten:
hond-s is geschikt voor honden van 2 tot 10 kg
hond-m is geschikt voor honden van 10 tot 20 kg
hond-l is geschikt voor honden van 20 tot 40 kg
hond-xl is geschikt voor honden van 40 tot 60 kg. honden boven de 60 kg hebben 2 hond-xl pipetten nodig.
J-Services.nl Exil flea free spot on 3 pipetten 0444213
Exil - flea free spot on 3 pipetten
PRIJS: 23.75

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.