Mansonil all worm hond 2 tabl 0431322

Mansonil all worm is een anti-wormmiddel voor de hond dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. mansonil all worm doodt rondwormen en lintwormen. dit is van belang, omdat wij moeilijk kunnen bepalen met welke worm het huisdier nu eigenlijk besmet is. er zijn namelijk veel verschillende wormen. de behandelingen met mansonil all worm bestaat uit een eenmalige toediening van een tablet die een lekkere beefsmaak heeft. het is aan te raden om de hond ten minste iedere 3 maanden te ontwormen omdat een wormbesmetting gemakkelijk opgelopen kan worden. dosering: eenmalige toediening van 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. hoeveelheid werkende stoffen per tablet: 5 mg praziquantel, 14,4 mg pyrantelembonaat, 15 mg febantel, maïszetmeel, lactose
J-Services.nl Mansonil all worm hond 2 tabl 0431322
Mansonil - all worm hond 2 tabl
PRIJS: 9.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.