NB TR.LIJN CLAS REFL ROOD 20MM 00001 32294

Deze alledaagse, praktische riem van nobby is 200 cm lang en behoort tot de basisuitrusting van de hond. deze riem is op 3 manieren verstelbaar en kan zo aangepast worden aan de specifieke behoeftes van de hond. de riem is gemaakt van zeer degelijk en stevig nylon en kan tegen alle weertypes. dankzij de neoprenen voering is de riem ook bijzonder comfortabel om vast te houden. het nylon heeft een rode kleur met reflecterende stof en is hierdoor zeer goed zichtbaar in de schemering of in het donker. de riem is afgewerkt met zwarte stof en de metalen delen op de riem hebben tevens een zwarte kleur.

de riem is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
J-Services.nl NB TR.LIJN CLAS REFL ROOD 20MM 00001 32294
NB TR.LIJN CLAS REFL ROOD 20MM 00001
PRIJS: 21.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.