BF HOND KROKANT 3KG 00001 22131

Deze heerlijk krokante brok van biofood is een volledige, zeer smaakvolle en natuurlijke hondenvoeding voor alle volwassen rassen. door het hoge vleesaandeel van rund en kip wordt het voer perfect opgenomen en dankzij de hoge kwaliteit van vetten, koolhydraten en eiwitten ontstaat er een betere ontlasting, vertering en goede conditie. deze brok bevat onder andere cranberry, wat veel antioxidanten, mineralen en vitaminen bevat en de zoutwateralg spirulina, wat naast mineralen en vitaminen ook essentiële amino- en vetzuren bevat.

samenstelling:
granen (ontsloten tarwe, mais), vlees (kip, rund en lamsvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp, cranberry), oliën (zalm- en visolie), vet (kip en schaap), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden, spirulina).

toevoegingsmiddelen:
ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2000 ie, vitamine e: 65 ie

analytische bestanddelen:
eiwit: 25%
vet: 9%
ruwe celstof: 3%
vocht: 10%
as: 7%
calcium: 1,4%
fosfor: 1%
J-Services.nl BF HOND KROKANT 3KG 00001 22131
BF HOND KROKANT 3KG 00001
PRIJS: 14.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.