Foenegriek paard 2500 gr. 8719324584906

Waarom PharmaHorse Foenegriek voor uw paard?

PharmaHorse Foenegriek (latijnse naam: Trigonella foenum-graecum) is van nature rijk aan vetten, vitamine A, B, C, E, kalk, fosfor en koper en is zeer voedzaam. Foenegriek ondersteunt een goede spijsvertering, de melkproductie en heeft een positieve invloed op de algehele weerstand. Foenegriek ondesteunt de algehele conditie van uw paard. Tevens zorgt Foenegriek voor een glanzende vacht en stimuleert de melkgift en verbetert de conditie na de bevalling. Daarnaast werkt PharmaHorse Foenegriek desinfecterend en verzachtend. Het wordt succesvol toegepast bij de behandeling van wondjes, abcessen, artritis, bronchitis en spijsverteringsproblemen. Foenegriek wordt het meest toegepast voor de positieve werking op de luchtwegen.

PharmaHorse Foenegriek kan heel goed samen met PharmaHorse Knoflook worden gebruikt. Deze kruiden vullen elkaar goed aan en bevatten beide stoffen die ervoor zorgen dat de ander beter wordt opgenomen. Tevens bieden wij een mooie mix aan van Foenegriek en Knoflook dat is de PharmaHorse FoeneKonof.

Samenstelling 
Foenegriek poeder 100% puur 

Gebruiksaanwijzing:
Pony: 1,5 maatschepje per dag
Paard: 3 maatschepjes per dag

1 maatschepje is +/- 10 gram

Inhoud: 5000 gram (5kg)

Let op! Foenegriek kan de baarmoeder prikkelen. Wij raden aan tijdens of net voor de dracht de toediening stop te zetten.


J-Services.nl Foenegriek paard 2500 gr. 8719324584906
Foenegriek paard 2500 gr.
PRIJS: 16.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.